Biblioteca sufragerie moderna Glamour

Din categoria corpurilor de mobilier necesare pentru amenajarea unuei locuinte face parte si aceasta biblioteca de sufragerie moderna Glamour. Un model de corp de mobilier realizat din pal melaminat de calitate superioara, dupa un design modern din toate punctele de vedere. Ba chiar unul contemporan, cu o geometrie bine definita, dar si cu forme rotunjite. Astfel incat este greu sa puteti rezista unui astfel de corp de mobilier de mare efect pentru casa.

Noul produs este conceput pe baza palului melaminat in doua culori absolut interesante.

Este vorba aici despre wenge si crem, in proportii bine definite, astfel incat prin designul ales aceasta biblioteca sufragerie moderna Glamour sa aiba capacitatea de a va fi de mare folos in cele mai neasteptate situatii.

In partea stanga biblioteca este definita de o vitrina generoasa ca si spatiu de depozitare, cu dulap, nise si sertare al caror acces se fsace extrem de rapid, din exterior.

In partea din mijloc biblioteca detine un interesant loc destinat pentru amplasarea TV-ului.

Aici, in partea de jos se afla doua nise si un alt loc de depozitare a diverselor articole vestimentare. Iar in partea superioara, biblioteca se continua cu un alt loc interesant cu doua usi batante, cat si cu doua nise la fel de utile.

Iar in extremitatea dreapta, sifonierul cu usi batante isi are si el rolul bine definit in cadrul acestei garnituri de mobilier pentru casa. Care este aceasta minunata biblioteca sufragerie moderna Glamour. Un produs de calitate superioara si care poate fi comandat in diferite nuante si culori, in functie de preferinte. Si la un pret relativ mic.

Biblioteca sufragerie moderna Glamour 01