Living modern design Magnat

Seria corpurilor de mobilier destinate in special pentru amenajarea livingurilor sau a sufrageriilor este completata in mod elegant de un model de living modern design Magnat. Asa cum se poate observa si din imaginea atasata aici.

Respectivul model de living este definit de un design modern cu accente clasice si care are dimensiuni destul de generoase ca si spatiu necesar pentru depozitarea diferitelor articole vestimentare sau de alta natura.

In asa fel incat modelul respectiv de living este unul care necesita un spatiu destul de generos pentru amplasare. Si sa nu poata perturba traficul interior.

Modelul respectiv de living modern design Magnat este realizat dupa un design clasic, cu numeroase spatii de depozitare, atat la interior, cat si la exterior.

Livingul este realizat cu doua sifoniere identice amplasate starategic in partile laterale ale bibliotecii si care sunt impartite la interior cu toate cele necesare pentru o buna aranjare a articolelor textile, indiferent de volumele acestora.

Si pentru ca acest model de living este definit de o anumita simetrie, in partea din centru se regaseste un alt corp de mobilier, de aceasta data, unul destul de ingust si inalt care reprezinta chiar vitrina livingului.

Aceasta este insotita in partile laterale de numeroase sertare, caturi si alte locuri pentru depozitarea diverselor produse si articole textile.

Si tot aici se gaseste si obisnuitul loc necesar pentru TV. Care spre deosebire de celelalte modele similare, acesta este amplasat in partea dreapta a bibliotecii. Si nu in centru, asa cum eram obisnuiti.

Dincolo de acest aspect, trebuie sa stiti ca la baza acestui model de biblioteca se afla palul melaminat de culoare maron si care este combinat cu cele mai interesante sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.

Acest model de living modern design Magnat poate fi al dumneavoastra, in diverse nuante sau culori, in functie de preferinte.

 

Living modern design Magnat 01