Living modern furniture Majorca

Cand vine vorba de alegerea celor mai viabile si ieftine corpuri de mobilier realizate dupa ultimele idei de amenajare a unei locuinte, toate drumurile duc la firma noastra, Teo Construct. Unic importator pe piata de profil din Romania a celor mai interesante corpuri de mobilier existente pe piata de mobilier din Europa. De aici rezulta si cele mai mici costuri de achizitie.

Mergand pe acest principiu si in urma unei vaste experiente in domeniu mobilier incercam sa va prezentam prin intermediul acestor randuri un interesant living modern furniture Majorca.

Acesta este confectionat din pal melaminat dupa un design minimalist, cu numerose accente clasice date tocmai de bordura fiecarei componente in parte si care iese in evidenta prin natura culorii.

Un alt element care ne trimite in sfera detaliilor clasice este sistemul de prindere dat de butonii de forma unui patrat.

Insa, atunci cand vine vorba despre functionalitate si compartimentare a bibliotecii, atat la interior, cat si la exterior, aceasta este bine gandita si are capacitatea de a va fi de mare ajutor in cele mai diverse situatii.

Sifonierul cu usi batante este asezat adiacent unei vitrine de inalta definitie, cu un interesant loc pentru TV. Cat si doua sertare si alte doua nise de mare valoare aflate in partea de jos a livingului.

Iar spre partea superioara, acesta este completat de existenta unui dulap ceva mai mic, dar si cu alte nise de mare efect.

De asemenea, acest model de living modern furniture Majorca este completat de existenta unui alt dulap cilindric cu numeroase spatii de depozitare la interior. Dar si cu un alt corp de mobilier, separat.

Acesta din urma este definit de dimensiuni ceva mai reduse, cu numeroase spatii de depozitare la interior. Astfel incat livingul, per ansamblu sa poata fi o buna alegere la interiorul oricarei locuinte.

Living modern furniture Majorca 01