Living modern ieftin Bronx

Varietatea larga de idei in ce priveste amenajarea locuintei i-a determinat pe designerii de top sa contribuie din plin la realizarea celor mai interesante corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea oricarui spatiu, indiferent de volume si dimensiuni. Si care sa induca starea de bine, confort si relaxare.

Asa a luat nastere acest model de living modern ieftin Bronx. Un complex format din doua corpuri de mobilier realizare din pal melaminat de inalta calitate, de culoare maron inchis. Definit de cele mai interesante elemente de detaliu, care se regasesc pe fiecare dintre partile componente ale livingului.

Este vorba aici si despre elementele de prindere si culisare care fac functionalitatea cat mai usoara si cat mai silentioasa. La un pret fara concurenta.

In acest sens, biblioteca este bine definita de un sifonier incapator la interior si care este completat cu locul necesar pentru TV, un spatiu interesant si cu o nisa in partea de jos, dar si cu o alta in partea superioara, acolo unde se regaseste si un alt corp de mobilier destul de incapator. la interior.

Iar in partea dreapta, biblioteca este definita de o vitrina de proportii, care are si ea rolul ei bine definit.

Aceasta din urma este completata in partea de jos, de existenta a doua sertare de mare valoare. Cat si de existenta unui dulap de mari dimensiuni foarte util in aceste conditii.

Alaturi de biblioteca, designerii au creat si un alt corp de mobilier ceva mai mic si care este destinat pentru completarea decorului interior. Acesta este compus prin imbinarea inteligenta a sapte sertare si doua vitrine de mare efect.

In acest fel noul corp de mobilier poate fi o reala oportunitate de amenajare a propriei locuinte cu un produs de mare efect pentru casa.

 

Living modern ieftin Bronx 01 Living modern ieftin Bronx 02