Living modern Lotus Wenge

Indiferent de situatie, mobila pentru living contribuie excesiv de mult la formarea primelor impresii atunci cand treceti pragul unei locuinte, indiferent de situatia data.

Din acest motiv venim in sprijinul clientilor nostri cu un model interesant de biblioteca realizat prin combinatia celor mai interesante si fiabile produse de mobilier existente pe piata de profil.

Este vorba despre modelul de living modern Lotus Wenge care este realizat din pal melaminat de calitate superioara in doua culori de mare efect. In care predomina nuanta de wenge.

Si care este combinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Acest model de living modern Lotus Wenge este compartimentat cu tot ce trebuie la interior si exterior.

Este vorba aici despre un model de biblioteca format dintr-un sifonier cu doua usi batante si alte doua sertare accesibile din exterior. Un loc elegant pentru TV realizat dupa o buna simetrie, cu sertare si nise in partea de jos, cat si cu alte spatii de depozitare in partea superioara. Iar in partile laterale se regasesc si doua vitrine cu caturi, care la randul lor sunt definite cu  elemente de decor clasic.

Iar in partea dreapta, biblioteca se termina printr-un corp de mobilier ceva mai ingust si care este compartimentat la interior cu caturi necesare pentru diverse articole textile de diferite volume.

Modelul de living modern Lotus Wenge este o solutie viabila de amenajare a unei sufragerii.

Chiar si in cazul uneia de dimensiuni obisnuite. Si care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre confort, eleganta, cat si despre o buna optimizare a spatiului disponibil la interiorul casei.

Mizati cu incredere pe calitatile acestui living midern, la un pret destul de mic. Si astfel veti putea fi in avantaj total.

 

Living modern Lotus Wenge 01