Living modern Matrix

Acest model de living modern matrix reprezinta o alta idee interesanta de amenajare a unei locuinte. Cu un corp de mobilier atat de viabil si care are capacitatea de a optimiza extrem de bine spatiul disponibil din living sau sufragerie.

Acolo unde acest corp de mobilier de dimensiuni standard va poate fi de mare ajutor, in cele mai diverse situatii.

Avem aici un living modern confectionat din pal melaminat, cu accente clasice si care este realizat dupa o buna simetrie.

A carui functionalitate este una extrem de silentioasa. Si asta datorita sistemelor de prindere si culisare care intra in dotarea livingului.

Este vorba despre un model de living modern Matrix bine definit de o buna functionalitate, atat la interior, cat si la exterior.

Acesta este compus dintr-un sifonier cu usi batante, numeroase dulapuri si sertare, nise si o interesanta vitrina.

Si tot aici se regaseste si nelipsitul loc destinat pentru amplasarea TV-ului.

Modelul de living modern Matrix este cu atat mai interesant cu cat acesta este distantat de la nivelul solului.

Ceea ce inseamna ca aerul este lasat sa circule, si astfel mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Iar atunci cand mobila reuseste sa intre in contrast cu parchetul si celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere, atunci cu siguranta ca valoarea intregului living poate creste semnificativ. Si asta nu e tot.

Pentru ca, in situatia in care combinatia de culori folosita nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, noi va asiguram ca acest model de living modern Matrix poate fi al dumneavoastra intr-o alta varianta cromatica. In functie de disponibilitatile de la producator.

Living modern Matrix 01