Pentru o foarte buna informare in ceea ce ii priveste pe cititorii nostri subliniem faptul ca in cuprinsul acestei categorii de piese de mobilier de gradina am grupat, cum era normal sa se intample, doar acele piese de mobilier executate special pentru a putea fi amplasate in aer liber. In gradina, curte sau pe terasa.
Acolo unde respectivele piese de mobilier sa poata sa isi justifice foarte bine utilitatea. In oricare perioada a anului, indiferent de anotimp.
Asa se face ca cele mai solicitate astfel de accesorii, cu posibilitatea de a putea fi executate dupa dimensiuni personalizate sunt scaunele si mesele.
Pentru a caror realizare se foloseste in cele mai multe dintre cazuri lemnul de rasinoase foarte bine tratat impotriva intemteriilor, cu lac cerat pe baza de pa de la cei mai renumiti producatori.
Si asta, datorita faptului ca textura lemnului de rasinoase are capacitatea de a se comporta foarte bine la conditiile climaterice din tara noastra.
Si tot in cadrul acestei categorii mai puteti gasi, fotolii, sezlonguri, masute pentru cafea.
Toate aceste produse fiind executate din lemn de rasinoase in functie de dimensiunile si volumele impuse de fiecare viitor proprietar. Car si canapele si coltare fixe, in modele din cele mai atractive. Si pentru imbunastatirea confortului, acestea din urma , coltarele, fotoliile si canapelele trebuiesc sa fie prevazute cu saltele din burete de 15 – 20 cm grosime.
Situatie in care, sederea sa poata sa fie mult mai confortabila.
Si asta nu e tot, pentru ca produsele din lemn pentru gradina se pot completa cu diferite jardiniere sau alte suporturi pentru flori. In functie de preferinte.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top