Aceasta categorie de corpuri de mobilier este dedicata in special acelor panouri garduri din lemn, atat de necesare pentru definirea per ansamblu a gardului propriuzis.
Si sustinem cu tarie respectivul aspect atata timp cat, un gard bine definit este compus prin imbinarea foarte buna a stalpilor principali de sustinere, ca parte componenta a fundatiei din ciment si panourile din lemn. Cele care fac obiectul de baza al firmei noastre.
Prin urmare in cadrul acestei categorii de produse din lemn sunt cuprinse cateva modele de panouri din lemn.
Care pot fi executate in functie de preferinte pe baza lamelelor din lemn de rasinoase. Si a caror grosime poate fi de 2 cm si respectiv 4 cm, in functie de preferinte.
Asa ca cele mai uzitate modele de panouri garduri din lemn sunt panourile tip jaluzea, cu lalelele putin inclinate. Dar si cu posibilitatea de suprapunere usoara a acestora.
La care se mai adauga panourile de gard tip matrice. Cele care au capacitatea de a putea fi la fel de atractive, indiferent de pe ce parte este privit gardul.
Si de ce sa nu recunoastem dar, in decursul carierei noastre, de peste 10 ani de prelucrare a lemnului au fost solicitate chiar si alte modele de panouri de gard cu lamelele mai mult sau mai putin distantate intre ele. Si care sunt orientate, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal.
Punem accent pe existenta acestor categorii de panouri garduri din lemn, in speranta ca oamenii vor intelege mult mai bine cum stau lucrurile si vor incepe sa isi comande singuri panpurile de gard.
Asta, nu inainte de a face masuratorile exacte intre stalpii principali de rezistenta sau intre tevile rectangulare. Care uterior sunt foarte bine mascate cu alte lamele din lemn de rasinoase, pentru a putea crea gardului semtimentul accentuat de continuitate.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top