Clasicul si modernul sunt doua elemente de baza combinate intr-un design atragator

Desi ne aflam in plina era de modernizare, in care tehnologia evolueaza fantastic de repede la fel ca si stiinta si multe alte domenii, sunt situatii in care elementele clasice reusesc destul de bine sa se mentina in topul preferintrelor in diferite domenii de activitate. Si implicit in domeniul aranjamentelor interioare. Care pentru unele persoane reprezinta adevarate capodopere de arta. Si pentru care s-a facut o mare pasiune.

Asa se justifica de ce clasicul si modernul sunt doua elemente de baza combinate intr-un design modern.

Iar pentru a va putea convinge de acest aspect am atasat aici si o fotografie exemplificativa. Cu interiorul unei camere in care predomina designul clasic imbinat pe alocuri cu elemente moderne, fara de care viata nu ar mai avea cursul ei firesc.

Si nu ar trebui sa ne mire nici faptul ca inca sunt foarte multe persoane care si-ar dori sa investeasca destui bani pentru a putea beneficia la interiorul casei, de amenajarea unei astfel de camere.

Iar pentru o reusita in acest sens, camera respectiva ar trebui sa fie una cu tavanele inalte, in care lemnul isi are locul lui bine meritat, atat pe pereti, cat si pe tavan. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Clasicul se reflecta atat din compozitia si designul corpurilor de mobilier, cat si din felul cum este amenajata respectiva camera in partea inferioara.

Iar modernul se regaseste in marea majoritaste a celorlalte sisteme electronice de comunicare, al caror design reuseste sa se completeze perfect cu designul clasic. Despre care aminteam ceva mai devreme.

Cu acestea fiind spuse am reusit sa trasam in linii mari modul in care clasicul si modernul  sunt doua elemente de baza combinate intr-un design atragator.

 

1551573900b8d720_0810-w267-h267-b0-p0--transitional-living-room