Coltar de living KOL M3M Calarasi

Contrastul cromatic coroborat cu designul, cat si cu natura materialelor folosite, atat la interior, cat si la exterior aduc acest model de coltar printre corpurile de mobilier de mare efect pentru amenajarea oricarei case. Chiar si in cazul uneia cu pretentii.

Si asta datorita faptului ca acest model de coltar este unul conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare. Bine tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Si care la exterior acesta benefciaza si de existenta unui material de stofa rezistent la uzura.

Acesta se regaseste pe partea de sezut a coltarului cat si in pernele decorative.

Iar pe rama principala, cat si pe spatarele coltarului se regaseste pielea ecologica, sau in functie de preferinte, oricare alt tip de material din stofa din cele existente in paletarul de texturi disponibil la producator.

Acest model de coltar de living Calarasi este un accesoriu de mare valoare pentru casa.

Si asta, pentru ca respectivul produs este unul de dimensiuni standard. Ceea ce inseamna ca poate fi o solutie viabila chiar si pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Coltarul este usor distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule si numai asa mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Si daca sunteti adeptul unui astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea propriei camere este bine de stiut faptul ca acest model de coltar de living Calarasi este unul care poate fi comandat intr-o alta varietate de culori, in functie de preferinte.

Cat si la un pret care nu va poate crea dureri de cap.

 

 

Coltar de living KOL M3M Calarasi 01

Coltar de living KOL M3M Calarasi 02