Coltar de living KOL Y11M Vaslui

In situatia in care beneficiati de un spatiu sficient de mare, la interiorul locuintei dumneavoastra, un model de coltar de living Vaslui poate reprezenta acel corp de mobilier ideal pentru acest spatiu care este livingul.

Acolo unde acesta are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul locuintei.

Respectivul model de coltar este unul de mari dimensiuni si care este realizat in forma literei U.

Este conceput pe un cadru din lemn de esenta tare bine tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate. Acesta are o inaltime medie, beneficiaza de existenta a numeroase perne decorative, cat si de posibilitatea de extindere a suprafetei de odihna si relaxare.

Iar despre cromatica am putea spune ca acest model de coltar de living Vaslui este realizat pe baza imbinarii a doua tipuri de materiale in culori calde si relaxante.

Este vorba aici despre materialul din piele ecologica de culoare wenge si care se regaseste pe rama principala a coltarului, cat si un alt material din stofa rezistenta de culoare crem.

Iar daca acest lucru nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, este bine de stiut faptul ca nuanta poate fi schimbata cu oricare alta culoare in functie de preferinte.

Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Despre relaxare si confort, nici nu mai poate fi vorba. Deoarece acest corp de mobilier este realizat dupa ultimele idei in materie de amenajare la interior al unei incaperi.

Si care este si usor distantat de la nivelul parchetului, astfel incat sa poata permite aerului sa circule si sa impiedice formarea mucegaiului.

 

 

 

Coltar de living KOL Y11M Vaslui 02

Coltar de living KOL Y11M Vaslui 01