Coltar de living modern KOL Pilea

Modelul de coltar de living modern Pilea reprezinta o alta oportunitate de amenajare a unui living sau a unei sufragerii. Acolo unde confortul si eleganta trebuie sa atinga anumite standarde.

Pentru realizarea acestui corp de mobilier designerii s-au folosit de imbinarea celor mai noi produse existente pe piata de profil din Europa.

Este vorba aici despre materialul de poliuretan de inalta densitate folosit la interiorul canapelei, cat si despre materialul de stofa, de culoare deschisa, plin de lumina. Si care ofera un confort sporit pe toata suprafata coltarului.

Modelul respectiv de coltar de living modern este unul bine definit de un sezut moale, cu spatare la fel de moi si relaxante.

Ceea ce inseamna ca acest produs este unul de mare efect. Si care reprezinta un avantaj major pentru amenajarea oricarui living. Acolo unde acesta are si capacitatea de a crea un spectru de lumina pentru intreaga camera.

In alta ordine de idei, noi va asiguram ca acest model de coltar de living modern Pilea poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, deoarece livrarea se face din stoc. La un pret fara concurenta.

Si asta datorita faptului ca firma noastra este unic distribuitor pe piata de profil din Romania a acestui produs de inalta definitie.

In consecinta, ar fi de preferat sa treceti la actiune si sa comandati imediat acest model de coltar de living modern Pilea, chiar si sub o alta nuanta, in functie de preferinte. Dar si in functie de combinatia de culori sugerata de producator.

Coltar de living modern KOL Pilea 01