Coltar de sufragerie KOL A10M Craiova

Un alt model de coltar de sufragerie vine sa completeze in mod placut seria acestor produse de mare efect pentru orice tip de locuinta.

Este vorba aici despre un model de coltar de sufragerie Craiova.

Care pe langa multe dintre coltarele fixe, acesta mai beneficiaza si de extinderea suprafetei de odihna, astfel incat modelul respectiv de coltar poate fi extrem de util pentru mai multe ore consecutive.

Respectivul corp de mobilier este unul complet tapitat cu un material de stofa foarte rezistent la trafic intens. Si care este obtinut in doua nuante care au capacitratea de a se completa inteligent una pe cealalta.

Cat si de a va scoate din orice incurcatura, atunci cand vine vorba despre confort si relaxare.

Modelul respectiv de coltar este usor distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circul, iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

In ceea ce priveste confortul oferit, acestui model de coltar nu i se poate reprosa nimic.

Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi inlocuita cu oricare alta nuanta, in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Altfel spus, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati imediat acest produs la firma noastra, acolo unde un coltar de sufragerie Craiova poate fi al dumneavoastra direct din stoc, la un pret fara concurenta.

Si asta, deoarece  firma noastra este importator direct al acestui model de coltar extensibil de sufragerie Craiova.

Coltar de sufragerie KOL A10M Craiova 01

Coltar de sufragerie KOL A10M Craiova 02