Coltar de sufragerie KOL Y2M Galati

Modelul de coltar de sufragerie Galati reprezinta un corp de mobilier de real succes pentru amenajarea unei locuinte cu caracter, dar si a unui apartament de dimensiuni obisnuite, asa cum sunt marea majoritate a apartamentelor.

Modelul respectiv de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv de esenta tare bine imbinat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de inalta densitate. Cat si la exterior, cu un material de stofa rezistenta la trafic intens. Si care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si eleganta.

Un model de coltar de sufragerie Galati este tot ce va puteti dori la interiorul propriei dumneavoastra locuinte. In diferite nuante si culori in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilul de la producator.

Respectivul model de coltar este unul de mare efect si poate fi comandat din stoc, atat pentru partea stanga a camerei, cat si pentru partea dreapta. Astfel incat sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei camere.

Acest model de sufragerie este unul extensibil de mare efect, dar care are si un interesant loc de depozitare a diferitelor articole textile de diverse dimensiuni.

In conditiile date modelul respectiv de coltar extensibil pentru sufraferie Galati este una dintre cele mai importante piese de mobilier pentru casa.

Indiferent de nuanta sau textura materialelor folosite la exteriorul respectivului corp de mobilier.

 

 

 

 

Coltar de sufragerie KOL Y2M Galati 01Coltar de sufragerie KOL Y2M Galati 02