Coltar de sufragerie KOL Y3M Deva

Un alt produs de mare valoare pentru amenajarea unei locuinte este chiar acest model de coltar de sufragerie Deva.

Un produs de calitate superioara realizat la o inaltime medie prin imbinarea celor mai utile si mai fiabile materiale necesare pentru realizarea unui astfel de accesoriu.

Modelul respectiv de coltar prezentat in randurile alaturate este unul de joasa inaltime tapitat la exterior prin imbinarea a doua materiale de texturi diferite, dar de aceeasi valoare pentru orice casa.

Este vorba despre materialul din piele naturala sau piele ecologica de culoare neagra si unul din stofa de calitate superioara, de culoare crem deschis.

Respectivul model de coltar de sufragerie Deva este realizat la exterior cu tetiere reglabile, dar si cu perne decorative de mare efect, atat de necesare pentru obtinerea confortului dorit.

Iar la interior acest produs se bazeaza pe echilibrul si rezistenta produse de cadrul din lemn masiv bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati.

Ceea ce face ca acest model de coltar de sufragerie Deva sa fie unul de mare valoare pentru orice casa.

Mai ales pentru una cu caracter.

Asa ca, noi va recomandam sa puneti accentul in primul rand pe calitate, confort si fiabilitate, la un pret fara concurenta.

Si astfel veti putea fi inaintea tuturor prin amenajarea propriei locuinte cu un astfel de corp de mobilier de inalta definitie. Si care este si confortabil.

 

Coltar de sufragerie KOL Y3M Deva 01

 

 

 

Coltar de sufragerie KOL Y3M Deva 02