Coltar de sufragerie Malibu

Seria corpurilor de mobilier de mare valoare pentru casa se completeaza intr-un mod elegant cu acest model de coltar de sufragerie Malibu. Un accesoriu de mare valoare pentru orice incapere, acolo unde confortul si eleganta sunt doua caracteristici esentiale.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu poliuretan, iar la exterior cu un material de stofa plusata rezistent la trafic intens, cu piele ecologica sau cu oricare alt material din cele propuse de producator.

Astfel incat, acest produs sa poata intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere.

Dincolo de acest aspect, respectivul model de coltar de sufragerie Malibu este unul extrem de interesant, este extensibil si totodata beneficiaza la interior de existenta unui loc interesant de depozitare a diferitelor articole vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse.

In forma prezentata, coltarul beneficiaza de existenta unor spatare laterale de joasa inaltime, cat si de existenta tetierelor utile pentru mentinerea capului in pozitia ideala. Si care pot fi ajustate in functie de preferinte.

Modelul respectiv de coltar de sufragerie Malibu reprezinta un corp de mobilier care nu poate lipsi din nicio locuinta. Mai ales in situatia in care acesta se face extrem de util si de eficient in cele mai multe dintre situatii.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati imediat un model de coltar de sufragerie Malibu.

Si astfel veti putea fi la inaltime in fata tuturor oaspetilor. Indiferent de varsta sau categoria lor sociala.

Coltar de sufragerie Malibu 01

Coltar de sufragerie Malibu 02
Coltar de sufragerie Malibu 04

Coltar de sufragerie Malibu 05

Coltar de sufragerie Malibu 06

Coltar de sufragerie Malibu 07

Coltar de sufragerie Malibu 08