Coltar extensibil Philadelphia

Philadelphia reprezinta acel model de coltar extensibil de inalta definitie necesar doar pentru amenajarea unui living de mari dimensiuni.

Si asta, datorita dimensiunilor extrem de mari de care dispune acest corp de mobilier.

Practic, aici este vorba despre un corp de mobilier realizat pe baza unui cadru din lemn masiv, de esenta tare.

Bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan. Iar la exterior acest model de coltar extensibil Philadelphia este complet tapitat cu un material de stofa extrem de rezistent la trafic intens, cat si cu piele ecologica, sau piele naturala, chiar si pe partea din spate a spatarului principal.

Astfel incat sa-i poata permite acestuia sa fie amplasat chiar si in mijlocul spatiilor extrem de largi. Tocmai din acest motiv putem sustine cu tarie ca respectuvul model de coltar Philadelphia este un corp de mobilier de lux.

Care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor pretentiilor venite din partea consumatorilor.

Si care poate fi o reala solutie de amenajare chiar si pentru alte spatii spre deosebire de camerele interioare ale unei case sau ale unui apartament.

Respectivul model de coltar extensibil, poate fi comandat atat separat, cat si in asociere cu un alt produs din aceeasi categorie. Asa cum este si acel model de fotoliu Philadelphia.

Acest corp de mobilier poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, intr-o categorie larga de culori, in functie de preferinte.

Coltar extensibil Philadelphia 01

Coltar extensibil Philadelphia 02

Coltar extensibil Philadelphia 03

Coltar extensibil Philadelphia 04

Coltar extensibil Philadelphia 05

Coltar extensibil Philadelphia 07