Coltar living Dublin

Modelul de coltar pentru living Dublin reprezinta un alt model de corp de mobilier special conceput pentru realizarea unei bune optimizari a spatiului disponibil de la interiorul livingului dumneavoastra.

Si care are capacitatea de a se transforma imediat intr-un accesoriu de mare valoare chiar si in cazul unei locuinte cu tendinte.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine imbinat la interior cu un material de poliuretan de inalta densitate si care la exterior este tapitat cu un alt material de stofa, de mare efect. A carei nuanta este una plina de lumina.

Si care este extrem de rezistenta la trafic intens, sau in diferite alte conditii.

Respectivul model de coltar este unul de dimensiuni ceva mai mari, este complet tapitat si este insotit si de un taburet extrem de interesant si de util in diferite situatii.

Astfel incat acest corp de mobilier sa poata fi una dintre cele mai interesante idei de amenajare a unei locuinte.

Indiferent de textura si culoarea materialului de stofa existent la exteriorul coltarului.

Iar daca solutia de amenajare a propriei locuinte este chiar acest model de coltar pentru living Dublin, atunci trebuie sa stiti ca la firma noastra gasiti acest produs intr-o varietate larga de nuante si texturi, cat si la un pret fara concurenta.

 

 

Coltar living Dublin 01

Coltar living Dublin 02

Coltar living Dublin 03

Coltar living Dublin 04

Coltar living Dublin 05