Coltar Monte Carlo

Atunci cand vine vorba despre amenajarea livingului, a sufrageriei sau a oricarei alte camere de dimensiuni reduse, cu un corp de mobilier care sa aiba capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor asteptarilor venite din partea clientilor, noi venim cu solutia ideala.

Si incercam sa va prezentam in cateva randuri un interesant model de coltar Monte Carlo complet tapitat cu un material de piele ecologica sau piele naturala.

Si care are posibilitatea de extindere a suprafetei de odihna, atunci cand este nevoie urgenta de existenta unui loc suplimentar de odihna, pentru mai multe ore consecutiv.

Acest coltar Monte Carlo este realizat inteligent pe un cadru din lemn masiv de esenta tare, bine imbinat la interior cu un strat de poliuretan si care este complet tapitat la exterior cu un material de piele ecologica sau piele naturala, in functie de preferinte.

Coltarul nu este unul de mari dimensiuni, insa, datorita designului sau acesta are capacitatea de a oferi nu confort sporit, la standarde inalte.

Si, desi este un corp de mobilier de dimensiuni standard, este bine de stiut faptul ca acest model de coltar beneficiaza si de existenta la interior a unui spatiu interesant de depozitare a diferitelor articole textile.

Cu alte cuvinte, acest corp de mobilier este unul ideal pentru amenajarea oricarei locuinte. Chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.

Acolo unde acest model de coltar reuseste sa surprinda in mod placut prin capacitatea sa de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interior. Si toate acestea sunt posibile la un pret fara concurenta.

Coltar Monte Carlo 01

Coltar Monte Carlo 02

Coltar Monte Carlo 03