Coltar pentru living Boston

Boston reprezinta un interesant coltar pentru living, de mari dimensiuni, de joasa inaltime si care este complet tapitat la exterior cu un material de stofa plusata.

Respectivul model de coltar este unul extensibil, prin intermediul caruia suprafata de sezut este mult marita si astfel coltarul beneficiaza de un loc suplimentar de odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Dincolo de acest aspect respectivul model de coltar este bine echilibrat de piciorele metalica, care totodata asigura si o buna distantare a coltarului de la nivelul parchetului. Permitand astfel aerului sa circule si totodata sa impiedice formarea mucegaiului.

Datorita formelor sale, cat si a inaltimii destul de joase, acest model de coltar poate fi o solutie interesanta de amenajare a oricarui alt spatiu, cum ar fi un salon, o camera de oaspeti sau o camera de protocol, etc.

Pentru a putea fi o alegere buna pentru propria locuinta, acest model de coltar poate fi comandat atat pentru partea stanga a camerei cat si pentru partea dreapta.

Iar cand vine vorba de culoare, coltarul este complet tapitat cu un material de stofa extrem de interesant, moale si care este ales in culoarea rosie.

Insa, daca acest lucru nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, este bine de stiut ca acest model de coltar poate fi comandat chiar si intr-o alta culoare, in functie de preferinte. Dar nu alta, decat cele propuse de producator.

Si asta nu e tot.

Pentru ca firma noastra este unic distribuitor al acestui produs pe piata de profil din Romania, este bine de stiut faptul ca acestcoltar pentru living Boston poate fi achizitionat la un pret relativ mic.

Coltar pentru living Boston 02

Coltar pentru living Boston 03

SONY DSC

Coltar pentru living Boston 05

Coltar pentru living Boston 06