Coltare cu lada Bucuresti

Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, aceste modele de coltare cu lada Bucuresti reprezinta o serie de corpuri de mobilier extrem de interesante si utile pentru amenjarea livingurilor. Si in special a interioarelor extrem de spatioase.

Si asta, pentru ca tapitajul exterior se continua in mod evident chiar si pe partea din spate a coltarului.

Tocmai din acest motiv va asiguram de faptul ca acest corp de mobilier poate fi amplasat chiar si in mijlocul unei camere cel putin spatioase. Acolo unde acest coltar poate fi al fel de util si interesant. Indiferent de nuantele texturii de la exteriorul acestui model de coltar cu lada.

Daca si numai daca respectivul accesoriu reuseste sa intre intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate la interiorul respectivei locatii.

In alta ordine de idei, este bine de precizat aici si faptul ca acest model de coltar este unul care poate fi incadrat cu mare usurinta in seria corpurilor de mobilier de lux. Si nu intamplator, ci datorita faptului ca acesta este destul de generos ca si suprafata de relaxare.

Si este complet tapitat cu doua tipuri de materiale, cu texturi si nuante diferite aflate in contrast, dar care reusesc foarte bine sa se completeze unul pe celalalt.

De precizat faptul ca aici, rama patului cat si spatarele laterale sunt bine tapitate cu un material de piele ecologica de culoare maron si care intra in contrast cu celelalte parti ale coltarului. Dar care, totodata se completeaza destul de bine din punct de vedere cromatic.

Iar in ceea ce priveste designul, acest coltar Bucuresti beneficiaza si de existenta a doi tabureti de mare efect si care sunt mascati inteligent la interiorul spatarelor laterale.

De asemenea confortul mult sporit al acestui corp de mobilier este bine definit si de existenta pernelor decorative de mare efect. Dar si a spatiului de depozitare a diferitelor produse si care este aflat la interiorul acestui interesant model de coltarextensibil Bucuresti.

Coltare cu lada Bucuresti 01

Coltare cu lada Bucuresti 02

Coltare cu lada Bucuresti 03

Coltare cu lada Bucuresti 04

Coltare cu lada Bucuresti 05

Coltare cu lada Bucuresti 06

Coltare cu lada Bucuresti 07

Coltare cu lada Bucuresti 08

Coltare cu lada Bucuresti 09

Coltare cu lada Bucuresti 10