Coltar din stofa KOL A11M Ploiesti 

Complet tapitat cu un material de stofa extrem de interesant ca si nuanta, cat si ca textura, acest model de coltar din stofa Ploiesti reprezinta un ideal accesoriu pentru casa.

Mai ales in situatia in care acest corp de mobilier este conceput dupa dimensiunile standard ale unui astfel de produs. Cat si datorita posibilitatii de extindere a suprafetei de sezut.

Prin intermediul acestui artificiu, modelul respectiv de coltar are capacitatea de a se transforma rapid intr-un ideal pat matrimonial. Pentru care confortul si relaxarea sunt doua atuuri esentiale.

Respectivul corp de mobilier este conceput pe baza unui cadru din lemn masiv, bine tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Modelul respectiv de coltar este conceput la inaltime medie, cu spatarele laterale aproape la nivelul partii de sezut, cu un loc interesant de depozitare a diferitelor articole textile, la interiorul coltarului.

Dar si cu numeroase perne decorative care au rolul de a spori cu mult confortul optim de la interiorul oricarei camere.

Este bine de stiut faptul ca nuanta pernelor decorative sunt in contrast direct cu nuanta intregului coltar.

Dar chiar si asa, acestea au capacitatea de a contribui extrem de bine la crearea unui confort optim.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati imediat un astfel de model de coltar din stofa Ploiesti, de inalta definitie.

La un pret fara concurenta. Chiar si in alte culori, din cele preferate de dumneavoastra.

Coltar din stofa KOL A11M Ploiesti 01

Coltar din stofa KOL A11M Ploiesti 02