Coltar extensibil de sufragerie Y8M Iasi

Modelul de coltar extensibil de sufragerie Iasi reprezinta un alt corp de mobilier, de mare valoare pentru casa.

Mai ales in situatia in care acesta este extensibil si complet tapitat cu un material de stofa de calitate si de mare efect pentru casa.

Acesta din urma este disponibil in doua culori extrem de interesante care au capacitatea de a se completa perfect una pe cealalta.

Cat si de a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere. Fie ca acestea sunt realizate intr-un design clasic sau unul modern.

Coltarul este realizat pe baza unui cadru principal din lemn masiv bine tapitat la interior cu mai multe straturi de poliuretan.

Iar la exterior, acest produs este complet tapitat cu un material de stofa plusata rezistent la uzura si placut la atingere.

Pentru a putea fi o alegere interesanta pentru propria locuinta, acest model de coltar extensibil de sufragerie poate fi comandat atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.

Si poate fi comandat intr-o alta varianta de nuante si texturi, astfel incat acesta sa aiba capacitatea de a intra intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier de la interiorul camerei.

In foerma sa prezentata, acest model de coltar extensibil poate fi comandat de la firma noastra in cel mai scurt timp posibil si la un pret fara concurenta.

Coltar extensibil de sufragerie Y8M Iasii 01

 

 

 

 

Coltar extensibil de sufragerie Y8M Iasii 02