Coltar extensibil KOL Leonardo

Leonardo reprezinta un model de coltar extensibil care prin forma, cat si prin natura materialelor folosite, atat la interior cat si la exterior, acest model de coltar se integreaza perfect in categoria produselor de lux.

Pentru a caror amplasare este nevoie de un spatiu cel putin generos. Si asta datorita volumului destul de mare al acestui model de coltar.

Produsul este unul de joasa inaltime, realizat pe baza unui cadru din lemn masiv, complet tapitat cu un material din piele ecologica de mare efect, sau chiar din piele naturala.

Ambele texturi fiind la fel de rezistente si de mare efect pentru orice casa.

Dincolo de asta, este bine de stiut si faptul ca acest model de coltat este unul de tip modular, cu tetiere reglabile pentru o pozitie buna a capului. Cu sezlong, care poate fi amplasat atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei.

Astfel incat acest model de coltar extensibil Leonardo are capacitatea de a se transforma rapid intr-un loc ideal pentru odihna, pentru mai multe ore consecutiv.

Respectivul model de coltar fiind recomandat chiar si in cazul in care aveti copii mici.

Si asta pentru ca, respectivul produs are capacitatea de a reducere la maxim posibilitatile de accidentare a acestora. Datorita modului inteligent prin care s-a realizat tapitarea completa a coltarului.

Un model de coltar extensibil Leonardo poate fi comandat de la firma noastra, la un pret fara concurenta. Si in mai multe variante cromatice. In functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Coltar extensibil KOL Leonardo 01

Coltar extensibil KOL Leonardo 02

Coltar extensibil KOL Leonardo 03

Coltar extensibil KOL Leonardo 04