Coltar extensibil KOL Valensia

Contrastul celor doua nuante de mare valoare, maron si crem deschis se combina extrem de bine in realizarea acestui model de coltar extensibil Valensia. Un produs care prin dimensiuni, confort si textura reuseste sa schimbe aspectul interior al oricarei incaperi sau spatiu.

Fie ca este vorba despre un living sau o sufragerie. Fie ca este vorba despre o casa de mari dimensiuni sau un apartament de dimensiuni obisnuite.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar extensibil Valensia este realizat pe un cadru din lemn de esenta tare.

Este bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan de inalta densitate. Si este distantat de la nivelul parchetului, astfel incat sa permita aerului sa circule si totodata acesta sa impiedice formarea mucegaiului.

Si care sunt distribuite in cantitati bine gandite, astfel incat acest corp de mobilier de mare efect sa se transforme imediat intr-un accesoriu care sa aiba capacitatea de a se plia pe necesitatile tuturor acelor persoane care ajung in situatia de a folosi un astfel de corp de mobilier.

Respectivul model de coltar extensibil Valensia este unul care dispune de largirea suprafetei de relaxare si odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Si este complet tapitat cu un model cu piele ecologica pe rama principala si spatarele laterale si cu un material din stofa de nuanta deschisa pentru partea de sezut, cat si pe spatarul principal.

Astfel incat acest model de coltar extensibil Valensia se poate incadra perfect in locuinta dumneavoastra fie ca este vorba de partea stanga, sau partea dreapta a camerei.

 

 

 

Coltar extensibil KOL Valensia 02

Coltar extensibil KOL Valensia 01