Coltar extensibil KOL Y4M Buftea

Seria coltarelor ideale pentru casa si care sunt disponibile la un pret relativ mic este completata in mod normal de un alt produs de mare efect. Care este tocmai acest coltar extensibil Buftea.

Un produs tapitat integral cu un material de stofa de calitate superiora in doua culori calde si linistitoare.

Modelul respectiv de coltar iese in evidenta printr-un spatar de dimensiuni destul de generoase. Iar confortul, per ansamblu este mult imbunatatit prin existenta pernelor decorative de mare efect.

Este vorba aici de sase perne mari si alte doua perne ceva mai mici.

Dincolo de posibilitatea de extindere a suprafetei de odihna a coltarului, acesta mai dispune si de un loc interesant de depozitare la interior a diferitelor articole textile de mici si mari dimensiuni.

In alta ordine de idei la interior acest model de coltar este realizat dintr-un cadru din lemn masiv bine imbinat cu diferite straturi de poliuretan.

In forma prezentata, acest model de coltar este unul pentru care ar trebui sa acordati mai multa atentie. Indiferent de culoare si textura.

Si poate fi comandat imediat de la firma noastra, pentru un pret relativ mic.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune.

Este bine de stiut ca acest corp de mobilier este livrat din stoc, in functie de disponibilitati. In mai multe nuante si texturi, dupa propunerile producatorului.

 

Coltar extensibil KOL Y4M Buftea 01

 

 

 

Coltar extensibil KOL Y4M Buftea 02