Coltar extensibil living KOL A14M Slatina

Realizat dupa dimensiunile standard ale unui astfel de corp de mobilier, acest model de coltar extensibil reprezinta un accesoriu ideal pentru amenajarea la interior a unui living sau a unei sufragerii.

Fie chiar si un spatiu de dimensiuni ceva mai reduse. Deoarece modelul respectiv de coltar este unul care iese din tiparele unui astfel de corp de mobilier.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar este realizat pe un cadru din lemn de esenta tare bine tapitat la interior cu diferite straturi de poliuretan de diferite densitati.

Si care la exterior este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens. In doua culori contrastante, dar care reusesc sa se completeze perfect una pe celalalta.

Este vorba despre nuanta de maron regasita pe rama principala a patului, pe spatarul principal, cat si pe spatarele laterale.

Cele care sunt inlocuite de doua perne decorative detasabile. Iar partea de sezut cat si cele trei perne decorative sunt realizate din stofa de culoare crem. Si este evidentiata printr-un decor cu motive florale.

Modelul respectiv de coltar este bine distantant de la nivelul parchetului cu ajutorul unor picioare metalice de mare efect.

In alta ordine de idei acest model de coltar Slatina este un accesoriu de mare valoare. Mai ales in situatia in care acesta este si extensibil.

Si se poate trasnsforma imediat intr-un loc ideal pentru odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Modelul de coltar extensibil pentru living Slatina reprezinta un ideal corp de mobilier pentru casa si poate fi comandat la un pret fara concurenta.

Deoarece firma noastra este importator direct al acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

 

Coltar extensibil living KOL A14M Slatina 01

 

Coltar extensibil living KOL A14M Slatina 02