Coltar extensibil living KOL A16M Constanta

Varietatea larga de posibilitati de amenajare / reamenajare unui living sau a unei sufragerii ne determina sa va prezentam in cateva randuri un interesant model de coltar extensibil pentru living Constanta.

Si asta, datorita faptului ca acest produs este unul definit de forme rotunjite si bine tapitat cu doua tipuri de materiale de diferite texturi. Este vorba aici despre materialul din piele ecologia si stofa de calitate superioara care acopera in intregime acest corp de mobilier.

Materialul de piele ecologica se regaseste pe spatarele laterale ale coltarului, cat si pe rama principala a acestiia. Iar pe restul ansamblului, materialul textil de calitate superioara se regaseste in proportii bine definite si asigura protectie si confort prin contrast si rezistenta la trafic intens.

Acest material se afla intr-un contrast direct cu materialul din piele ecologica si este de culoare crem deschis. Insa, daca dumneavoastra aveti alte preferinte este bine de stiut faptul ca acest model de coltar poate fi comandat intr-o alta nuanta in functie de preferinte, dar si de nuantele propuse de producator.

Si pentru ca acest model de coltar este conceput dupa unele dimensiuni standard, noi va asiguram ca respectivul produs poate fi o reala oportunitate chiar si pentru o sufragerie de dimensiuni ceva mai mici.

Dincolo de acest aspect, modelul respectiv de coltar extensibil pentru living este usor distantat de la nivelul parchetului astfel incat aerul este lasat sa circule, iar mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

In aceste conditii, un  astfel de model de coltar reprezinta un produs care are capacitatea de a va scoate din orice incurcatura atunci cand vine vorba despre amenajarea propriei locuinte.

 

Coltar extensibil living KOL A16M Constanta 01

 

 

Coltar extensibil living KOL A16M Constanta 02