Coltar extensibil sufragerie KOL Monako

Seria coltarelor de mare efect pentru living sau sufragerie, acolo unde spatiul disponibil nu este atat de generos este completate si de acest model de coltar extensibil de sufragerie Monako.

Un corp de mobilier de dimensiuni medii complet tapitat cu doua tipuri de materiale de diferite texturi si culori, dar de aceeasi valoare pentru un astfel de corp de mobilier.

Este vorba aici despre materialul de piele ecologica regasit in mod normal pe rama principala a patului, cat si pe spatarele laterale, dar si despre materialul de stofa de calitate superioara regasit in proportie de 100 la suta pe partea de sezut a coltarului, cat si pe spatarul principal.

Nuantele celor doua tipuri de materiale sunt in contrast una cu cealalta, dar care au capacitatea de a se completa reciproc intr-un mod extrem de elegant.

Cat si de a intra in stransa legatura cu celelalte corpuri de mobilier de la interiorul respectivei incaperi.

Un alt avantaj major al acestui model decoltar este legat de faptul ca acesta este extensibil, cu ajutorul unui sistem metalic de pliere, ca nu face altceva decat sa il faca mult mai interesant, atunci cand vine vorba despre un loc suplimentar pentru odihna.

Este bine de stiut aici ca respectivul corp de mobilier poate fi comandat chiar si intr-o alta combinatie de culori, in functie de preferinte, dar si in functie de culorile propuse de producator.

Modelul respectiv de coltar de sufragerie este realizat intr-un design clasic, poate fi comandat atat pentru partea stanga, cat si pentru partea dreapta a camerei si este usor distantat de la nivelul parchetului asigurand astfel o aerisire optima.

 

Coltar extensibil sufragerie KOL Monako 02

 

 

Coltar extensibil sufragerie KOL Monako 01