Coltar extesibil living House

Modelul de coltar extensibil pentru living Hause prezentat aici reprezinta un produs de mare necesitate, mai ales atunci cand vine vorba despre un living sau o sufragerie, acolo unde spatiul disponibil nu este atat de generos.

Respectivul corp de mobilier este unul de dimensiuni medii, este complet tapitat cu un material din stofa rezistent la trafic intens si este obtinut intr-o culoare plina de lumina.

Astfel incat acest model de coltar se transforma rapid intr-o solutie ideala de amenajare, mai ales in situatia in care respectivul living nu dispune de un spatiu destul de generos.

Chiar si in aceasta situatie modelul de coltar House are capacitatea de a optimiza foarte bine locul disponibil de la interior.

Dincolo de acest aspect modelul respectiv de coltar House este unul extensibil, ceea ce reprezinta o adevarata oportunitate atunci cand este nevoie urgenta de un spatiu suplimentar pentru odihna, pentru mai multe ore consecutive.

In alta ordine de idei acest produs este unul extrem de confortabil datorita materialelor folosite la interiorul coltarului.

Si poate fi comandat in oricare alta culoare in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile de la producator.

La un pret fara concurenta, deoarece firma noastra este unic importator al acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

 

 

 

Coltar extesibil living House 2 01