Coltar ieftin extensibil living Y1M INNA

Inna reprezinta acel corp de mobilier format dintr-un coltar cu doua fotolii si o masuta cu blat din sticla.

Practic aici este vorba despre un model de coltar ieftin extensibil pentru living Inna. Un ansamblu de corpuri de mobilier care se incadreaza perfect intr-un living de dimensiuni destul de generoase.

Respectivul corp de mobilier este unul extrem de interesant pentru care confortul si eleganta sunt doua caracteristici definitorii.

La intrior acest corp de mobilier este realizat pe baza unui cadru din lemn de esenta tare bine imbinat cu diferite straturi de burete dar si cu poliuretan de inalta densitate. Ambele materiale avand un rol esentiasl in realizarea acestui model de coltar.

Iar la exterior, modelul de coltar Inna este complet tapitat cu un material de piele ecologica sau piele naturala de culoare neagra si care poate fi de real succes. Acelasi lucru este valabil chiar si pentru masuta de cafea cu blat din sticla.

Iar datorita faptului ca acest model de coltar ieftin extensibil pentru living Inna este un corp de mobilier modular, acesta are avantajul de a optimiza foarte bine spatiul disponibil la interior, cat si de a fi orientat in diferite variante. In functie de preferinte.

Acest coltar Inna este realizat in culoarea neagra. Insa daca acest aspect nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, noi va asiguram ca acest model de coltar poate fi comandat in functie de preferinte, intr-o alta nuanta. In functie de propunerile venite din partea producatorului.

Asa se face ca reprectivul model de coltar Inna poate fi o adevarata oportunitate de mobilare a unui living pentru persoanele care stiu sa aprecieze la justa lui valoare un astfel de corp de mobilier, cum este acest coltar ieftin extensibil pentru living Inna.

 

Coltar ieftin extensibil living Y1M INNA 01

 

Coltar ieftin extensibil living Y1M INNA 02