Coltar ieftin pentru living KOL Paris

Pentru o buna orientare in ce priveste alegerea celui mai fiabil corp de mobilier necesar pentru amenajarea livingului sau a sufrageriei dumneavoastra incercam sa va prezentam aici un interesant accesoriu, care este chiar acest model de coltar ieftin pentru living Paris.

Un produs de calitate superioara care ne trimite cu rapiditate in sfera corpurilor de mobilier de lux.

Si asta, nu intamplator, ci datorita materialelor din care acest model de coltar ste realizat, atat la interior si exterior. Cat si datorita designului sub amprenta caruia acest corp de mobilier a prins contur.

Un astfel de model de coltar ieftin pentru living Paris are capacitatea de a intra in stransa legatura cu oricare alta garnitura de mobilier de la interiorul livingului. Indiferent de faptul ca aceasta este realizata sub liniile unui decor clasic sau a unui decor modern.

Din punct de vedere tehnic acest model de coltar este realizat la o inaltime medie.

La interior, coltarul este bine echilibrat de existenta unui cadru din lemn masiv bine imbinat cu diferite materiale moi cum ar fi poliuretanul sau buretele.

Iar spre partea de exterior acesta este complet tapitat cu un material de stofa de calitate superioara si rezistent la trafic intens. Si care este de culoare mov.

Iar daca dumneavoastra doriti, aceasta textura poate fi comandata in diferite nuante sau culori, dar nu altele, decat cele propuse de producator.

Astfel incat acest model de coltar sa poata intra intr-o buna rezonanta cu toate celelalte corpuri de mobilier din imediata sa apropiere. Iar decorul creat sa fie unul primitor si plin de caldura.

Respectivul model de coltar este unul de dimensiuni medii, ceea ce inseamna ca acesta poate fi o buna solutie pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii. Si este usor distantat de la nivelul parchetului, astfel incat aerul este lasat sa circule si mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

In aceste conditii modelul respectiv de coltar va poate salva din multe situatii atunci cand vine vorba de confort si relaxare la puterea a doua.

 

 

Coltar ieftin pentru living KOL Paris 02

 

Coltar ieftin pentru living KOL Paris 01