Coltar KOL Astra

Seria corpurilor de mobilier de inalta definitie si atat de necesare pentru amenajarea unui living sau a unei sufragerii de dimensiuni obisnuite se completeaza in mod evident cu acest model de coltar Astra.

Un produs de dimensiuni standard realizat prin imbinarea celor mai interesante materiale necesare pentru a da viata acestui produs.

La partea de interior acest model de coltar Astra este realizat pe un cadru din lemn masiv bine imbinat cu poliuretan de inalta densitare dar si cu burete.

Iar spre partea de exterior acest model de coltar este complet tapitat prin imbinare a adoua materiale de mare efect.

Este vorba aici despre materialul de piele ecologica de calitate superioara cat si de un alt material de stofa de aceeasi calitate, dar care contrasteaza ca si nuanta cu materialul de piele ecologica.

Si care impreuna au capacitatea de a completa decorul interior din respectivul spatiu de amplasare. Fie ca este vorba despre living sau sufragerie.

Modelul respectiv de coltar Astra este un produs de dimensiuni obisnuite, este extensibil si astfel va poate scoate din incurcatura ori de cate ori va aflati in situatia de a avea nevoie de un loc suplimentar de odihna.

Tinand cont de toate aceste aspecte, noi va recomandam cu incredere un astfel de produs, care este moale, elegant si confortabil si care poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, deoarece acest produs este livrat direct din stoc.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul accesibil.

Asa ca numai pierdeti timupul in zadar si mizati cu incredere pe calitate si confort la un pret de neegalat de alte firme.

Si asta datorita faptului ca firma noastra este unic importator al acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

Coltar KOL Astra

 

 

 

 

Coltar KOL Astra (2)