Coltar extensibil Alaska Alex 2

Seria corpurilor de mobilier a caror utilitate poate fi una mult extinsa din punct de vedere al confortului si relaxarii este completata in mod evident cu acest model de coltar extensibil Alaska Alex.

Un corp de mobilier de inalta definitie, atat prin natura materialelor folosite la interiorul respectivului accesoriu, cat si prin textura si nuanta materialelor folosite pentru tapitajul exterior al acestui accesoriu de mare efect pentru casa.

Din punct de vedere tehnic, un astfel de model de coltar extensibil Alaska este conceut pe baza unui cadru din lemn de esenta tare, imbinat la interior cu poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior coltarul iese in evidenta printr-un material de stota moale si rezistenta la uzura.

Acesta fiind obtinut prin combinatia a doua nuante de mare efect. Negru si albastru deschis.

Material textil care se regaseste pe intreaga suprafata a canapelei, astfel incat fiecare dintre zonele de interes ale acestui accesoriu sa fie bine puse in valoare.

Asa se face ca produsul nostru este unul foarte moale si relaxant. Caracteristici esentiale care sunt completate in mod evdent si de existenta pernelor decorative si detasabile ale acestui coltar extensibil Alaska Alex.