Amenajari de vis la nivelul superior al unei cladiri

In cele mai multe dintre cazuri, spatiile superioare ale unor cladiri inalte si care ar fi putut fi amenajate corespunzator, acestea sunt pur si simplu abandonate. Sau mai exact, ele nu sunt puse in valoare asa cum ar trebui. Ceea ce reprezinta un mare dezavantaj.

Pentru ca, in caz contrar, daca o terasa de la nivelul superior al unei cladiri este amenajata corespunzator, atunci respectivul spatiu se poate transforma intr-unul extrem de valoros.

Si de ce sa fie rau, cand poate sa fie bine?

Aceasta este intrebarea care ar trebui sa ii trezeasca la realitate pe multi dintre cei care raman in continuare nepasatori in astfel de situatii.

In consecinta, nu mai pierdeti timpul in zadar si profitati la maxim de existenta unei asemenea locatii.

Printr-una din posibilele amenajari de vis la nivelul superior al unei cladiri.

Asa am ajuns sa va prezentam prin intermediul acestei imagini reprezentative modul extrem de simplu prin care un proprietar de terasa aflata la nivelul superior al unei cladiri a reusit cu mici eforturi sa transforme acest habitat, intr-un mic paradis.

Fiind vorba aici despre amplasarea catorva piese de mobilier realizate din lem masiv a carui textura este lasata la vedere.

Si al carui confort este mult amplificat de existenta in aceste zone, a saltelelor din burete gros care se regasesc in mod vizibil pe partea de sezut, cat si pe spatarul principal.

Toate aceste corpuri de mobilier sunt asociate foarte bine cu o masuta pentru cafea, cat si cu un semineu de exterior.

Acesta din urma fiind unul realizat intr-un decor extrem de interesant si atractiv.

Si asta nu e tot. Pentru ca spatiul de la interiorul terasei este si el unul foarte bine optimizat astfel incat traficul sa nu poata fi obstructionat.

In aceste conditii, actualul proprietar a reusit sa amplaseze la interiorul terasei si o planta decorativa, fara de care aici, atmosfera nu ar fi putut fi la fel de primitoare.

Altfel spus, nu mai pierdeti timpul in zadar si treceti la actiune, pentru a va putea bucura cat mai mult timp de existenta unui astfel de spatiu plinde sensibilitate. Asa cum sunt aceste amenajari de vis la nivelul superior al unei cladiri.

 

Sursa www.Pinterest.com