Coltar extensibil California

Forma sa, cat si dimensiunile fac din acest model de coltar extensibil California, un corp de mobilier atat de util si necesar pentru asigurarea confortului optim la interiorul unei case.

Acolo unde, acest produs reuseste sa intre in stransa armonie cu o serie intreaga de alte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Coltarul este elegant, moale si confortabil si poate fi comandat cu insula pe ambele parti, stanga si dreapta.

Ceea ce inseamna ca, respectivul accesoriu are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul de la interiorul camerei, acolo unde este amplasat.

Pe langa faptul ca acesta este moale si relaxant, respectivul accesoriu are si un aspect deosebit.

Care este dat prin combinatia a doua materiale de texturi si nuante diferite. Asa cum se poate observa si din imaginile postate aici.

Si a caror nuanta emana lumina si veselie.

Cele doua tipuri de materiale folosite pentru tapitajul coltarului sunt pielea ecologica si stofa, ambele de calitate superioara. Si la fel de rezistente in ceea ce priveste uzura, sau traficul intens.

Asta inseamna un mare avantaj pentru toate acele persoane care ajung in imediata sa apropiere.

Respectivul model de coltar este prevazut si cu un loc pentru depozitarea diferitelor articole textile, la care se mai adauga si alte doua perne decorative de mare efect.

Si care contribuie la completarea confortului in cazul acestui interesant si atractiv corp de mobilier pentru casa.

Dincolo de asta, un coltar extensibil California este conceput intr-un design care sa se poata plia pe cerintele tuturor consumatorilor. Indiferent de varsta sau de categoria sociala din care acestia provin.