Coltar extensibil Diana 1

Un coltar extensibil Diana este realizat la exterior prin tapitarea completa cu un material de stofa de calitate, in nuanta de alb. Si cu cateva accente de negru pe spatarele laterale, cat si pe una din cele doua fete a pernelor decorative.

Asa se face ca acest accesoriu de mare efect are capacitatea de a se sincroniza in mod normal, la fel de bine cu corpuri de mobilier realizate intr-un design clasic.

Dar care poate realiza si o buna sincronizare si cu alte piese de mobilier obtinute dupa un design modern, minimalist si chiar cu un design  contemporan.

Modelul nostru de coltar extensibil Diana are dimensiuni standard care ii permit sa fie amplasat atat intr-un living de mari dimensiuni, cat si intr-o sufragerie a caror volume interioare sunt ceva mai reduse.

Dincolo de aceasta nuanta extrem de pretentioasa, respectivul coltar extensibil Diana este conceput sub amprenta unui design absolut interesant care ii permite sa fie extrem de confortabil si relaxant pentru doua persoane consecutiv.

Si totodata, care are capacitatea de a intra in stransa legatura cu o serie intreaga de alte corpuri de mobilier, indiferent de designul in care sunt realizate respectivele produse.

In aceste conditii este limpede faptul ca un model de coltar extensibil Diana poate fi una dintre cele mai inteligente alegeri. Pentru care, nu putine sunt persoanele care au facut o adevarata pasiune.