Coltar extensibil Leonardo Dave 6

Tapitat in intregime cu un material textil de mare efect, acest coltar extensibil Leonardo Dave este unul din corpurile de mobilier care prin design si culoare, acesta va poate asigura de tot confortul necesar pentru un timp indelungat.

Asa se face ca odata achizitionat, respectivul model de coltar extensibil Leonardo Dave va reusi cu succes sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil de la interiorul respectivei locatii. Fie ca este vorba aici despre un living bine definit sau o sufragerie ale carei dimensiuni sunt ceva mai mici.

Coltarul este unul bine conceput, atat la interior, cat si la exterior.

La interior acesta este realizat pe baza cadrului din lemn de esenta tare imbinat cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Iar la exterior materialul de stofa existent are capacitatea de a intra in stransa legatura cu marea majoritate a corpurilor de mobilier aflate in imediata apropiere.

Atat prin natura contrastului, cat si printr-o buna asociere in acest sens.

Si pentru ca tot vorbim despre confort, ar fi de preferat sa stiti ca un rol esential in acest sens il joaca si pernele decorative si detasabile, care au si rolul de spatar principal pentru acest model de coltar extensibil Leonardo Dave.