Coltar extensibil Leonardo Maya 7

Prin intermediul acestui model de coltar extensibil Leonardo Maya obtinut prin combinatia a doua nuante atractive si contrastante este tot ce va puteti dori pentru asigurarea confortului intregii familii.

Si asta se datoreaza in mod special designului, a confortului oferit cat si a materialelor de calitate superioara care intra in alcatuirea respectivului accesoriu.

Un model de coltar extensibil Leonardo Maya este to ce va doriti, prin simplul fapt ca acesta este si bine echilibrat cu ajutorul cadrului din lemn de esenta tare.

Si care este conceput prin imbinarea cu diferite straturi de poliuretan de diferite densitati. Cat si cu un material de stofa plusata, de calitate superioara. Acesta din urma fiind bine conceput prin combinatia a doua nuante atractive de mare efect pentru casa.

Coltarul extensibil este cu atat mai important, cu cat acesta este tapitat in intregime, pe toata suprafata.

Asa se face ca zonele din lemn sunt bine mascate si tapitate cu diferite materiale moi.

Astfel incat, daca aveti copii mici, acestia nu se vor putea accidenta din intamplare intr-un astfel de corp de mobilier.

Ceea ce reprezinta un alt avantaj major al existentei unui astfel de coltar extensibil Leonardo Maya, la interiorul propriei locuinte.

Iar despre pretul de achizitie nici nu mai poate fi vorba. Atata timp cat acesta este direct proportional cu calitatea oferita.