Coltar extensibil Madrid 1

In situatia in care detineti un living de dimensiuni ceva mai voluminoase si nu stiti de unde sa incepeti amenajarea, nu este nici un fel de problema. Atata timp cat, tot noi venim si cu solutia potrivita. Prin propunerea spre vizionare a acestui atractiv coltar extensibil Madrid.

Un corp de mobilier, fiabil si al carui confort este unul de inalta definitie.

Obtinut, cum era de asteptat atat prin design, dar si prin natura materialelor folosite atat la interiorul cat si la exteriorul respectivului corp de mobilier.

Asa se face ca un astfel de model de coltar extensibil Madrid, cum este si produsul nostru, acesta este conceput pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu diferite straturi de poliuretan de mai multe densitati.

Iar la exterior, respectivul corp de mobilier este complet tapitat cu un material din piele ecologica de calitate superioara.

Si care este rezistenta la trafic intens.

Un alt element definitoriu il reprezinta nuanta acestui coltar extensibil Madrid. O nuanta de asemenea extrem de indrazneata pentru un astfel de accesoriu.

Dar care in cele mai multe dintre situatii, aceasta este una destul de atragatoare si plina de efect.

Fiind vorba aici despre nuanta de crem deschis.

Si care are capacitate de a intra intr-o buna sincronizare cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

In alta ordine de idei, respectivul coltar extensibil Madrid este unul foarte generos ca si suprafata de odihna. Atat in starea sa initiala, cat si dupa extindere, atunci cand respectivul corp de mobilier se poate transforma rapid intr-un pat matrimonial foarte generos ca si suprafata de odihna.