Coltar extensibil Madrid Isla 2

Seria corpurilor de mobilier de mare valoare pentru amenajarea diferitelor spatii interioare poate fi completata in mod evident chiar si cu acest model de coltar extensibil Madrid Isla.

Am ales acest model de coltar deoarece noul produs beneficiaza de tot confortul necesar datorita imbinari foarte bune a materialelor regasite la interiorul coltarului, cat si la exteriorul acestuia.

Noul produs este conceput la interior pe baza unui cadru din lemn de esenta tare asociat cu mai multe straturi de poliuretan de diferite densitati.

Si tot la interior, acest model de coltar extensibil Madrid Isla mai detine si un loc ideal pentru depozitarea diferitelor straturi de poliuretan de mai multe densitati.

Iar la exterior, coltarul este complet tapitat cu un material de stofa plusata rezistent la trafic intens. Si care este obtinut prin combinatia a doua nuante de mare efect, crem deschis si maro.

O combinatie care are rolul de a induce sentimentul de liniste si caldura pentru marea majoritate a persoanelor care ajung in imediata ei apropiere.

Cat despre confortul oferit nici nu mai poate fi vorba. Atata timp cat repectivul accesoriu este complet tapitat cu acele materiale extrem de moi si relaxante.

Coltarul este cu atat mai relaxant, cu cat la exterior acesta este prevazut si cu patru perne decorative complet detasabile.

Si de mare efect pentru oricare alt corp de mobilier similar.

Iar in ceea ce priveste designul sau, acest corp de mobilier are capacitatea de a intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul respectivei camere.

Si ne referim aici, in special la corpurile de mobilier, sau la celelalte accesorii aflate in imediata apropiere.

Si cu ajutorul carora confortul de la interiorul respectivei camere poate fi imbunatatit radical.

Acesta fiind si unul din multele motive pentru care va recomandam cu tarie acest model de coltar extensibil Madrid Isla.