Coltar extensibil Milano Rey

Modelul de coltar extensibil Milano Rey, asa cum poate fi vazut si in imaginile postate de noi aici reprezinta un alt corp de mobilier de inalta definitie conceput special pentru amenajarea spatiilor interioare, acolo unde volumele respective sunt destul de bine definite.

Si asta pentru ca si acest model de coltar extensibil Milano Rey este unul destul de voluminos. Si care impune un anumit respect.

Un coltar extensibil Milano Rey este executat la joasa inaltime, pe baza unei bune combinatii intre cele mai interesante si atractive maretiale.

Si ne referim aici la materialele folosite la interiorul coltarului, care va pot asigura de tot confortul necesar pentru o perioada cat mai lunga de timp, cat si de rezistenta si echilibrul atat de necesare.

Iar la exterior, respectivul model de coltar va poate surprinde in mod placut cu alte materiale de mare efect care sunt extrem de moi si relaxante.

Si ne referim aici la principalele zone de interes ale respectivului corp de mobilier, spatare  laterale, parte de sezut si perne deorative.

Cat si la materialul de piele ecologica sau stofa moale folosite in mod evident la exteriorul respectivului coltar extensibil Milano Rey.