Coltar extensibil rotativ Ronda 1

Acest model de coltar extensibil rotativ Ronda reprezinta una dintre cele mai fiabile idei de amenajare a unei locuinte in care spatiul interior nu este unul atat de generos.

Aici, un coltar extensibil rotativ Ronda reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil de la interiorul respectivei camere. Cat sa va puna la dispozitie si un loc suplimentar pentru odihna.

La care accesul se poate face extrem de rapid.

Si cum altfel, daca nu prin rotirea unei componente principale ale coltarului, la 90 de grade. Asa cum se poate observa si din imaginile postate de noi.

Si la care accesul se poate face extrem de simplu si rapid.

Din punct de vedere tehnic, acest corp de mobilier este conceput pe baza unui cadru din lemn masiv imbinat la interior cu poliuretan si la exterior cu un material de stofa moale. Ale caror nuante sunt de mare efect pentru un astfel de accesoriu.

Practic, aici este vorba despre nuantele de bej si alb.

Care prin combinatie creaza o cromatica de mare efect ce permite respectivului corp de mobilier sa intre intr-un dialog permanent cu toate celelalte accesorii aflate la interiorul respectivei camere.

Fie ca este vorba aici despre o buna asociere sau despre contrast.

Cu alte cuvinte, este oportun sa alegeti cu incredere modelul de coltar extensibil rotativ Ronda, pentru a carei achizitionare, pretul este unul relativ mic.

Asa se face ca, un astfel de corp de mobilier reprezinta acel accesoriu de vis, pentru care au optata persoane de toate varstele si care provin din diferite categorii sociale.