Coltar KOL Laura

Modelul de coltar Laura reprezinta un corp de mobilier ale carui dimensiuni sunt destul de mari pentru un astfel de corp de mobilier.

Iar daca doriti ca acest corp de mobilier sa va fie de real ajutor, atunci trebuie sa stiti ca modelul respectiv are nevoie de un spatiu interior cel putin generos ca si dimensiuni.

Din punct de vedere tehnic, acest model de coltar Laura este realizat la interior pe baza lemnului masiv bine imbinat cu cele mai interesante si viabile materiale necesare pentru realizarea confortului dorit. Este vorba aici despre poliuretan si burete, bine imbinate intre ele. Atat in partea de sezut, cat si la interiorul spatarelor principale sau cele laterale.

La exterior modelul de coltar Laura este tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens si a carui culoare este una plina de lumina si care are capacitatea de a crea un decor extrem de interesant.

Iar pentru un plus de confort acest model de coltar Laura este dotat si cu numeroase perne decorative al caror material este unul cu motive florale.

Si care vine sa completeze in mod evident aspectul exterior al acestui coltar Laura.

De asemenea ar mai fi de stiut aici si ca modelul respectiv de coltar beneficiaza si de extinderea suprafetei de sezut.

Si astfel se poate transforma imediat intr-un adevarat spatiu necesar pentru odihna pentru mai multe ore consecutiv.

Modelul respectiv de coltar este unul realizat dupa un design clasic ceea ce face ca acest corp de mobilier sa fie preferat in special de persoanele trecute de prima tinerete.

Coltar KOL Laura 02

Coltar KOL Laura 01