Coltar KOL Nadine Alexandria

Modelul de coltar Nadine Alexandria reprezinta un corp de mobilier de mare efect, mai ales pentru amenajarea unui apartament de dimensiuni obisnuite. Si asta, datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este unul de dimensiuni obisnuite.

Dincolo de acest aspect respectivul corp de mobilier este complet tapitat la exterior cu un material de stofa rezistent la trafic intens, sau cu un material de piele ecologica de diferite nuante si texturi, in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilitatile de la producator.

De aceasta data, designerii au ales pentru tapitajul ascestui produs o nuanta calda si plina de lumina. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Fiecare zona a acestui model de coltar este bine definita de existenta unei dungi de culoare neagra. Care are un rol extrem de interesant.

Noul model de coltar este definit de o inaltime medie, cu spatare laterale de joasa inaltima si care aproape ca se confunda cu partea de sezut a patului. Are perne decorative extrem de interesante, dar si un loc de depozitare la interiorul acestuia.

Si care se poate face extrem de util in special pentru articolele textile de mici dimensiuni.

Modelul respectiv de coltar Nadine Alexandria este unul usor distantat de la nivelul parchetului si poate fi comandat atat pentru partea stanga cat si pentru partea dreapta a camerei.

Coltar KOL Nadine Alexandria