Coltar living ieftin KOL Vitosha

Coltarele sunt acele corpuri de mobilier, care spre deosebire de canapele, acestea au avantajul de a optimiza foarte bine spatiul disponibil de la interiorul unei camere.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant corp de mobilier, care este tocmai acest model de coltar pentru living ieftin Vitosha.

Un produs modern cu accente clasice care poate constitui oricand o adevarata oportunitate de amenajare, indiferent de nuanta materialului folosit pentru tapitarea acestui produs.

Altfel spus, acest model de coltar pentru living ieftin Vitosha este conceput pe baza unui cadru din lemn de esenta tare.

Este bine tapitat la interior cu diverse straturi de poliuretan, burete sau spuma puliuretanica si care au ca efect major crearea confortului optim, de la exteriorul acestui corp de mobilier.

Si pentru ca tot a venit vorba despre partea de exterir a coltarului, acesta este complet tapitat prin imbinarea a doua materiale de mare efect.

Este vorba aici despre materialul de piele ecologica care se regaseste pe rama principala a patului cat si pe spatarele laterale, care sunt realizate la joasa inaltime.

Iar restul coltarului este complet tapitat cu un material de stofa rezistent la trafic intens, dar care are si capacitatea de a intra in stransa legatura atat cu pielea ecologica, dar si cu celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata sa apropiere.

Modelul respectiv de coltar living ieftin Vitosha beneficiaza si de existenta a trei perne decorative extrem de moi si de mare efect pentru orice casa, de calitatea materialelor, cat si de un pret acceptabil.

Si asta, datorita faptului ca firma noastra este unic distribuitor al acestui produs pe piata de mobilier din Romania.

Asa ca este inutil sa mai cautati acest corp de mobilier in alte locatii si unde sa fie disponibil la acelasi pret.

Coltar living ieftin KOL Vitosha

Coltar living ieftin KOL Vitosha 02