Coltar living KOL Erika

Erika este un model de coltar pentru living realizat prin combinarea celor mai interesante materiale existente pe piata de profil din Romania, atat la interior, cat si la exteriorul acestui produs.

Astfel incat acest model de coltar pentru living Erika sa poatas fi una dintre cele mai interesante si viabile alegeri pentru casa. Si care va poate scoate imediat din incurcatura atunci cand vine vorba despre odihna, confort si relaxare.

Modelul respectiv de coltar este realizat pe un cadru din lemn masiv bine echilibrat si care este distantat de la nivelul parchetului. Astfel incat sa poata lasa aerul sa circule si astfel sa nu permita formarea mucegaiului.

Iar in ceea ce priveste partea de sezut cat si spatarul, acestea sunt realizate din poliuretan in mai multe straturi si cu densitati diferite. Astfel incat acestea sa poasta contribui la realizarea confortului optim pentru toti aceia care ajung sa testeze capacitatile acestui model de coltar.

Atat partea de sezut a coltarului cat si spatarul sunt realizate din perne extrem de moi si fiabile si care contribuie in mod evident la crearea unui aspect foarte interesant pentru intreaga camera.

Mai ales in situatia in care acest model de coltar este realizat prin combinarea a doua materiale de mare efect.

Este vorba despre materialul de piele ecologica de culoare maron regasit pe rama principala a patului, pe spatarele laterale, cat si de materialul de stofa de rezistent la trafic intens. Acesta din urma este de culoare portocaliu si se regaseste atat pe partea de sezut cat si pe spatarul principal, dar si pe pernele decorative.

In forma prezentata, acest model de coltar are capacitatea de a transforma orice incapere intr-una de mare efect.

Mai ales din punct de vedere al culorilor.

Insa, daca acest aspect, al cromaticii nu este pe masura asteptarilor dumneavoastra, atunci trebuie sa stiti ca acest corp de mobilier poate fi comandat intr-o alta varianta de nuante sau texturi. Dar nu alta decat cea propusa de producator.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si comandati imediat un astfel de produs extrem de interesant pentru orice casa.

 

Coltar living KOL Erika