Comoda Televizor Luna

Asa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa, acest model de comoda televizor Luna reprezinta un corp de mobilier necesar in special pentru amenajarea diferitelor spatii interioare din dormitor sau din oricare alta camera. Acolo unde comoda televizor Luna se poate face foarte utila.

Din punct de vedere al designului, respectivul model de comoda televizor Luna este bine distantat de la nivelul parchetului. Astfel incat aerul este lasat sa circule in voie si astfel mucegaiul este impiedicat sa se formeze.

Comoda este bine compartimentata la interior, cu patru sertare in partea centrala si doua dulapuri in extremitati.

La baza acestui corp de mobilier se afla palul melaminat de calitate superioara obtinut in diferite nuante si culori, in functie de preferinte. Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorilor.

In alta ordine de idei indiferent de designul sub amprenta caruia este realizata aceasta comoda, respectivul corp de mobilier este unul care poate fi oricand asociat foarte bine cu alte corpuri de mobilier executate sub amprenta aceluiasi design.

Astfel incat la interiorul oricarei camere, acolo unde se afla si o astfel de comoda televizor Luna, aspectul interior trebuie sa fie unul cel putin atractiv.