Copertine din lemn pentru autoturisme

Aceste copertine din lemn pentru autoturisme reprezinta o alta categorie de accesorii din lemn ideale pentru amenajarea zonelor exterioare.

Si ne referim aici in special la curtile sau gradinile in care existenta unui garaj ar risca sa schimbe in mod negativ ansamblul peisagistic.

Sau acolo unde un garaj nu se poate integra din cauza spatiilor interioare insuficient de largi.

Si asta depinte in mod clar de fiecare caz in parte.

Insa, din punct de vedere al utilitatii, aceste copertine din lemn pentru autoturisme isi pot justifica in mod clar utilitatea, la fiecare ora din zi si din noapte.  In oricare perioada a anului indiferent de anotimp.

In alta ordine de idei, o astfel de copertina pentru autoturisme este realizata din lemn de rasinoase bine tratat impotriva intemperiilor diverse, cu lac cerat pe baza de apa de cea mai buna calitate.

Dar asta, numai dupa ce solutia respectiva este aplicata in mod corespunzator in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Iar pe langa pilonii principali, grinzile si traversele din lemn, aceste copertine mai au nevoie si de placile de policarbonat necesare pentru acperirea lor. Si implicit pentru protectia autoturismelor.

De aici nelipsind nici cordelinele din metal care au ca si efect principal mentinerea echilibrului respectivului accesoriu.

Altfel spus, aceste copertine din lemn pentru autoturisme au capacitatea de a se sincroniza foarte bine cu restul corpurilor de mobilier pentru curte sau gradina aflate in imediata apropiere.

Si pot fi amplasate atat in zonele particulare cat in acele zone cu flux mare de autoturisme.

 

 

 

Sursa www.Pinteret.com