Culori de mare efect intr-o gradina

Fie ca detineti  o gradina cu multa verdeata  sau o alta realizata in stil minimalist si care beneficiaza de multa lumina, corpurile de mobilier destinate amenajarii acestor zone cat si spatiile de relaxare trebuie sa fie bine definite. Prin design, forma si culoare.

Astfel incat traficul de la interiorul acestor gradini sa nu poata fi perturbat.

Mergand pe acest principiu si din dorinta de a va putea fi de ajutor in amenajarea spatiilor de relaxare din gradina am adus in atentia dumneavoastra un alt model de loc de relaxare.

Care este extrem de simplu de realizat, prin asocierea a doua canapele cu masuta pentru cafea si umbreluta. Aceasta din urma fiind atat de utila pentru asigurarea protectiei necesare impotriva razelor fierbinti de soare.

Dincolo de acest aspect, locul de relaxare din respectiva gradina este delimitat de existenta a doua ziduri discrete, de joasa inaltime, cu iluminare pe timp de noapte.  Si care sunt de culoare alb.

Iar in ceea ce priveste cele doua canapele, masa pentru cafea si umbreluta, acestea sunt realizate in nuantele de mov si negru. Ceea ce inmseamna ca aici avem de a face cu un contrast de valoare creat de acele culori de mare efect intr-o gradina.

In alta ordine de idei, datorita gardului viu, respectivul loc de ralaxare ofera un grad ridicat de intimitate. Departe de ochii indiscreti ai curiosilor.

In asa fel incat, intr-un astfel de cadru puteti avea parte de tot confortul si linistea de care aveti atata si atata nevoie.

Cu alte cuvinte incercati sa profitati la maxim de amenajarea unui astfel de spatiu in culori de mare efect intr-o gradina. Plecand chiar de la aceasta idee simpla prezentata de noi in aceste randuri si cu ajutorul respectivei fotografii.

culori de mare efect intr-o gradina